به گزارش خبرگزاري مهر مسوول دفتر امور زنان سپاه پاسداران در اين همايش، بهداشت را يكي از نيازهاي اساسي بشر دانست وگفت: وظيفه اصلي دولتها درحقيقت پاسخگويي نيازهاي اساسي جامعه است واين نيازها در حقيقت متغيري از فرهنگ و ديدگاه جامعه نسبت به جهان بيني است.
مهرشاد شبابي با اشاره به اينكه امنيت شغلي يك نياز از جنس نياز رواني است ، اظهار داشت: آن دسته از مواردي كه نيازها ي جسمي ميتواند پاسخگوي آن باشد درغالب بهداشت جسمي مورد بررسي قرار ميگيرد و آن دسته از مواردي كه نيازهاي رواني را متزلزل مي كند بهداشت جامعه را مورد مخاطره قرار مي دهد.
وي خاطرنشان كرد: بهداشت عمومي در حقيقت مساوي با تامين سلامت است و قانون اساسي كشورنيز در سه اصل ضرورت اين موضوع رامطرح و مورد تاكيد قرار داده است.
مشاور فرمانده كل سپاه در پايان گفت: اگر بهداشت جسمي و روحي به معناي واقعي حفظ شود ميزان توانايي ها و قابليت افراد بيشتر رشد خواهد كرد.
در اين همايش همچنين دكترمحمد مهدي اصفهاني عضو هيات علمي دانشگاه با اشاره به نقش تغذيه مناسب و سالم در آماده سازي جوانان براي خدمت به جامعه اظهار داشت: تغذيه سالم تغذيه گران نيست، تغذيه ارزان اگر با آگاهي و شناخت تهيه شود از تغذيه گران سالمتر است.
اين استاد دانشگاه افزود: بحث تغذيه از مباحث مهمي است كه حتي قبل از تولد نوزاد بايستي مورد توجه قرار گيرد.
دكتر افروز روانشناس و عضو هيات علمي دانشگاه نيز ديگر سخنران اين همايش با تاكيد بر اثرگذاري جامعه عمق فكري مثبت در تداوم خانواده به اهميت حضور در مجالس تعليم وتربيت درارتقا سلامت خانواده گفت: اگرانسان در خانواده احساس آرامش پيدا كند انسان خوشبختي است و ريشه خوشبختي انسان از درون خانواده شكل مي گيرد.
عضو هيات علمي دانشگاه افزود: همه برنامه هاي فرهنگي را بايد در درون خانواده پياده كرد و سپس به سراغ جامعه و اجتماع برويم.
وي اظهار داشت: يادخدا و همسر آرامشگر در كانون خانواده دو منبع اصلي آرامش هستند و بزرگ مربي انسان پس ازخداوند مادر است كه مهمترين نقش را براي تربيت عهده داراست.
دكتر افروز در پايان خاطرنشان كرد: فرزندان باكلمات انضباطي ما هرگز به نحو مطلوب تربيت نمي شوند تربيت اساسي فرزندان زماني محقق مي شود كه آرامش در خانواده باشد.
نظر شما